facebook_vierkant-150x150
Linkedin square
Twitter square
instagram-icoon-47x47px

Docenten

Sushma’s Dance Factory werkt met een zeer diverse, gekwalificeerde groep docenten. Allen hebben zij deelgenomen aan de masterclass en/of zijn afgestudeerd aan de ROC dansopleiding of de Albeda Danscollege. Hierdoor zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan verschillende dansstijlen aan te bieden. Het docententeam van Sushma’s Dance Factory verzorgt de lessen voor kinderen en tieners in verschillende wijken van Utrecht. Zij stellen zich hieronder voor:

Biografieën en foto’s:


Sushma – Zakelijk- en artistiek leider van S-DF. Sushma Bhatti begon als kind met dansen. “Ik ben begonnen met jazzballet, daarna heb ik lessen streetdance en showdance gevolgd. Aangezien dansen snel mijn grote passie werd, volgde ik meer workshops van verschillende dansstijlen. Op zeventienjarige leeftijd ben ik begonnen met lesgeven aan verschillende doelgroepen. Met veel plezier heb ik veel optredens in binnen- en buitenland verzorgd en elk jaar dans ik mee met het Zomercarnaval in Rotterdam.”
Miguel – “Sinds mijn tiende ben ik begonnen met het volgen van breakdance lessen en Hiphoplessen. Al snel werd duidelijk dat dans mijn grote passie was en dat ik mij hierin verder wilde ontwikkelen. In 2010 ben ik een dansopleiding gaan volgen bij het Albeda Danscollege waar ik ben opgeleid tot allround danser, dit heb ik afgerond in 2014. Ik heb gewerkt als danser bij The Voice of Holland, danser bij Afrojack en ik geef danslessen door heel Nederland. In september 2017 ben ik begonnen als combinatiefunctionaris dans en vanaf augustus 2018 werk ik als Buurtsportcoach dans in de Utrechtse wijken Zuilen en Lombok voor Sushma’s Dance Factory.”
Melina – Bekend om haar eigen flow en muzikaliteit is Melina Romano bezig zich verder te ontwikkelen als danseres en docent. Melina is afgestudeerd aan de dansopleiding in Utrecht. Zij is begonnen met Hiphop en heeft nu kennis van meerdere dansstijlen. “Kinderen zijn voor mij een grote inspiratiebron. De speelsheid en vrijheid die ik bij hen vindt, beweegt en motiveert mij.”
Melina is als klein meisjes begonnen met dansen bij Sushma’s Dance Factory, inmiddels geeft ze 3 jaar les bij S-DF en in het seizoen 2016/2017  heeft zij als combinatiefunctionaris dans gewerkt in de Utrechtse wijken Lombok en Zuilen.
Djisri – “Ik geef al weer heel wat jaar les voor Sushma’s Dance Factory. Een dansschool waar ik ooit zelf begon als klein meisje, geef ik nu lessen aan jongens en meisjes tussen de leeftijd van 4-18 jaar. Tijdens de lessen probeer ik niet alleen een choreografie aan te leren, maar de kinderen ook zelf te laten dansen door middel van freestylen. Hiermee ontwikkelen ze hun eigen dansstijl en worden ze zelfverzekerder. In juli 2018 heb ik afscheid genomen van mijn vaste dansgroepen. Ik verzorg nog wel dansworkshops op scholen in Utrecht”